2010. február 22., hétfő

Az első reggel

Február 21.
Tegnap elégé elfáradtam út közben. A folyamatos eső még hagyján, de az előttem haladók felverődő vízfüggönyében gyakran csak a ködlámpát, rosszabb esetben a féklámpáját láttam. Autópálya tempónál azért az annyira nem vicces. Akárhogy is, de elfáradtam. Este 11-kor már aludtam.
Az ágy, az valami csapnivaló! Bő 10cm-rel rövidebb, mint az enyém, és ha nem hajlítom be a lábam, akkor lelóg. A matrac minimum kétszer vastagabb, mint otthon, és nem puha, nem kemény, pont a kettő között a rossz telitalálata. Éjjel 1 körül fel is ébredtem egyszer, és reggel nem is tudtam 6 óránál tovább aludni. Még mindig hideg van.
A reggel legpozitívabb élményem az volt, hogy mikor lementem, meleg KVval vártak! Meg is hatódtam rendesen! Reggelizni még nem reggeliztem, de azt már tudom, hogy a laptopon a Settlers 2 nem, de a 3 fut, szóval unalmas éjjeleimen csak-csak elfoglalom magam.
Találtam az étkező asztal mellett értelmes konnektort, rögtön bedugtunk egy elosztót. A laptop mostantól leginkább itt lesz szerintem, bár a szobámban az ágynál a falban rábukkantam egy UTP csatlakozópontra, viszont sehol sincs UTP kábel… Majd talán veszek egyet, vagy kérek valamelyik szomszédtól, ugyanis épp az imént sétált valaki el az ablak előtt, aki nem a portás. Úgy látszik mások is vannak itt a zord idő ellenére.
Még egy fontos dologról kell, hogy beszámoljak, ugyanis a WC ülőke is, és a teteje is önfékezős! Csak meglököd lefelé, és magától szépen lassan leereszkedik! Ez a fontos, nem a fűtés errefelé…

3 megjegyzés:

  1. Talan kitalnak meg olyan wcpapirt is, ami magatol törli ki az ember feneket....

    VálaszTörlés
  2. hehe nem rossz :D
    Sofi meg ne fagyál nekünk!:D

    VálaszTörlés
  3. ez is olyan dolog mint a szeletelt kenyér XD

    VálaszTörlés